PRESENTATIECOACH

U bent een expert

U bent een expert in uw vakgebied, maar het aan de man brengen van uw product, uw verhaal, blijkt een vak apart. En daarin ben ik een expert.

Als theaterregisseur weet ik hoe je een goed verhaal goed vertellen moet. 

Als acteur weet ik wat het is om voor grote groepen te staan.

Kijken en luisteren zit me in het bloed. Ik vraag me steeds af wat het verhaal is dat verteld wordt. Daarbij kijk ik naar inhoud en vorm. Het verhaal dat uw lichaam vertelt kan een heel ander zijn dan uw gesproken woorden. In een toneelvoorstelling is het interessant als een stoere man een vrouw versiert, terwijl wij in zijn lichaamstaal zien hoe onzeker hij is. Maar in een professionele presentatie komt het er juist op aan om vorm en inhoud bij elkaar te brengen.

 

Ik leer ondernemers en schrijvers zich te presenteren voor een groep. Met meer zelfvertrouwen, zelfs met plezier. In mijn coaching gebruik ik technieken uit het theater. Dat betekent dat u uit uw comfortzone zult komen. Ik beschouw het daarom als mijn taak om een veilige ruimte te scheppen waarin u mag falen.

Want in het falen zit de creativiteit. Een fout is niets anders dan een verwachting die niet uitkomt. Een verrassing dus. Een kans om te leren


V.I.P. - executive coaching

Ik help u graag met het voorbereiden, structureren en oefenen van uw presentatie.

Komt er een belangrijke presentatie aan, een groot jubileum? Of helaas, een slecht nieuwsspeech waar veel vanaf hangt?

Ik help u graag bij het structureren van de inhoud, en het stroomlijnen van de vorm ervan.

U krijgt antwoord op belangrijke vragen:

Wat is voor mij de beste voorbereiding op een presentatie of speech?

Hoe kom ik over op mijn publiek?

Hoe draag ik mijn enthousiasme over op hen?

  • Ik werk niet met één formule - ik werk op maat.
  • Ik werk niet met videocamera's - ik ben uw spiegel.

Eén voor allen - training voor een heel team

Ik geef graag algemene presentatietechniek aan een team.

Iedereen krijgt de kans om voor de groep te staan. De deelnemers hoeven geen concrete ideeën te hebben waarover ze gaan presenteren; die inhoud krijgen ze cadeau in de workshop.

U kunt deze training ook inzetten als teambuilding, leert de ervaring.

Versterk de banden. De teamleden leren elkaar beter kennen, zelfs als ze al jaren met elkaar werken!aanbevelingen:

Kasper stepped into a hugely complex event that was already in an advanced planning stage. He picked up things without missing a beat, was of great support to the whole team and morphed with the matter at hand like he’d always done it. I recommend Kasper for his keen eye, acute insight and eager dedication. He is able to act quickly and accurately in any given situation, is stress-proof and a pleasure to work with. Kasper is a great asset to any team.

- Erica Bilder, over mijn werk als Presentation Skills Trainer bij Asics Europe B.V.

De workshops van Kasper waren enorm inspirerend en haalden mij uit de comfortzone. Kasper laat je ter plekke het geleerde toepassen, wat de beste manier is om iets eigen te maken. Hij begeleidde me in een half uur naar een act die ik daags erna voor publiek moest presenteren. Wat een feest om dit met hem voor elkaar te krijgen. Om op die manier op een podium te staan hebben me geïnspireerd om meer met theater te doen.

 

Kasper is ook een goede presentatie coach en begeleider voor het houden van een verkoop pitch. Een vakman, die een zeer goed oog heeft voor een ieders eigenheid

- Leni Minderhoud, trainer en coach, over mijn werk bij de Schrijfweken